Yli 50€ tilaukset ilman postikuluja.

Ampiaiset

Ampiaiset, nuo yleensä keltamustat, kevätkesällä puutarhan tuhohyönteisiä syövät hyötyeläimet, mutta jotka loppukesästä ja alkusyksystä lentelevät makeiden tuoksujen perässä häiriten samalla ihmisiä ja lemmikkejä. Uhattuina tai hätistettyinä ne helposti myös pistävät. Pistoskohta voi herkille ja allergisille olla todella vaarallinen, joten ampiaisten torjuntaa suositellaan jos niistä on haittaa.

Ampiaisten yleensä harmaa pallomainen pesä on näkyvissä ollessaan helposti itsekin (muista suojavaatetus) poistettavissa, mutta harvoin näin on. Useimmiten pesä sijaitsee kiinteistön rakenteissa, jolloin sen poisto on tehtävä torjunta-aineilla. Muista silloinkin suojavaatetus. Suosittelemme myös tyhjilleen jääneen ja näkyvissä olevan pesän poistoa, sillä se houkuttelee helposti raadonsyöjiä (mm. ihrakuoriaisia ja kärpäsiä), jotka voivat sieltä tunkeutua sisätiloihin.

Näytetään kaikki 4 tulosta

Tervetuloa ostoksille täysin Suomalaisen tuholaistorjuntayrityksen eli Antitec Oy:n verkkokauppaan.

Meiltä saat nopeasti apua kaikkiin Suomalaisten kotitalouksien ja yritysten yleisimpiin tuholaisongelmiin esimerkiksi juuri ampiaisiin.

Mikäli omat torjuntakeinosi eivät esimerkiksi näiden tuotteiden avulla ratkaise ampiaisongelmaasi, niin ota meihin yhteyttä, niin ratkaisemme ampiaisongelmasi vain ammattikäyttöön tarkoitetuin tuottein ja välinein.