Yli 50€ tilaukset ilman postikuluja.

Rotat

Rotta on yleensä tasaisen ruskeahko ja hiirtä selvästi suurikokoisempi (jopa 600 g ja 28 cm) jyrsijä, joka suosii maanalaisia käytäviä viihtyen mm. asutuskeskuksissa, maatiloilla, viheralueilla, kaatopaikoilla, viemäristöissä ja jätekatoksissä. Rotat ovat yöaktiivisia ja liikkuvat silloin etsimässä ravintoa. Ne ovat neofobisia (uusien asioiden pelko), mutta sopeutuvaisia sekä hämmästyttävän nopeasti lisääntyviä. Rotat elävät yhdyskunnissa. Rotat tuottavat sisätiloihin päästessään valtavaa vahinkoa ihmiselle ja heidän omaisuudelleen. Koska rottien torjunta-aineita ei Suomessa saa ostaa ilman vaadittavaa tutkintoa, on rottien torjunnassa ennaltaehkäisy todella tärkeää. Kiinnitä siten erityisesti huomiota jätekeskusten, lintujen ruokintapaikkojen, kompostien, pihojen ja rakennusten siisteyteen ja kuntoon. Vältä eritoten avoimia lintujen ruokintapaikkoja ja avokomposteja kiinteistöjen läheisyydessä. Eritoten syksyisin, kerää maahan putoavat omenat pois sekä hävitä haravoidut lehtikasat nopeasti.

Tervetuloa ostoksille täysin Suomalaisen tuholaistorjuntayrityksen eli Antitec Oy:n verkkokauppaan.

Meiltä saat nopeasti apua kaikkiin Suomalaisten kotitalouksien ja yritysten yleisimpiin tuholaisongelmiin esimerkiksi juuri rottiin.

Mikäli omat torjuntakeinosi eivät esimerkiksi näiden tuotteiden avulla ratkaise rottaongelmaasi, niin ota meihin yhteyttä, niin ratkaisemme rottaongelmasi vain ammattikäyttöön tarkoitetuin tuottein.