Yli 50€ tilaukset ilman postikuluja.

Earth-Care hajunpoistopussi

34.90

Ammattilaistenkin käyttämä tyynymäinen tuote, joka poistaa tilasta kuolleen eläimen raadon hajun.

Montako laitetaan?

16 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tarvitsetko ammattilaisten vinkkejä tuholaistorjuntaan?

Soita 02 230 5673 arkisin kello 8:00 – 16:00

Tyynymäinen tuote, joka poistaa tilasta kaikki ikävät hajut.

Mitä hajuja tuote poistaa?

Tuotetta voidaan käyttää poistamaan esimerkiksi asuinhuoneistosta sikarin- ja tupakansavu, homeen haju, roskien haju, virtsan/ulosteen haju tai jopa pilaantuneen ruoan haju.

Tuholaistorjunnan ammattilaiset käyttävät tuotetta erityisesti poistamaan tilasta kuolleen eläimen eli raadon haju. Tuote toimii vaikka raatoa ei kyseisestä tilasta löytyisikään. Tuotteen ei siis tarvitse joutua kosketuksiin kuolleiden jyrsijöiden tai hajua aiheuttavien aineiden kanssa.

Miten tuote toimii?

Earth-Care on täysin hajusteeton. Se ei ole siis hajun peittävä aine tai hajuvesi, vaan se toimii kuin magneetti houkuttelemalla ja neutraloimalla hajuja. Sitä on siten täysin turvallista käyttää myös lasten ja lemmikkien läheisyydessä.

Käyttöönotto:

Ota tuote pois suojapussista ja ripusta tyyny roikkumaan tilaan, josta haluat poistaa ikävät hajut ja jää odottamaan. Älä siis aseta pussia makuulleen vaan pystysuuntaan siten, että kaikki sen sivut ovat kosketuksissa ilman kanssa.

Mitä enemmän pusseja asetat tilaan, sitä nopeammin saavutat halutut tulokset, mutta yksi pussi riittää ainakin n. 60 m2 yhtenäiseen tilaan. Mikäli asuinhuoneistossasi on useita huoneita, aseta yksi pussi jokaiseen huoneeseen, josta haluat poistaa ikävät hajut. Jos uskot, että kuollut eläimen raato on vintillä tai välikatolla, aseta yksi pussi myös sinne.

Tuote on avattuna käyttökelpoinen muutaman kuukauden ajan ja avaamattomana suojapussissa määrittelemättömän ajan.

Mitä muut ovat mieltä tuotteesta Earth-Care hajunpoistopussi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Earth-Care hajunpoistopussi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *