Yli 50€ tilaukset ilman postikuluja.

Trinol Mouse Kit

16.90

Monipuolinen ja heti käyttövalmis pakkaus hiirten torjuntaan sisätiloissa. Pakkaus sisältää kaksi syöttiasemaa, kaksi hiirenloukkua ja 3 kpl houkutinsyöttejä.

Montako laitetaan?

10 varastossa

Tarvitsetko ammattilaisten vinkkejä tuholaistorjuntaan?

Soita 02 230 5673 arkisin kello 8:00 – 16:00

Trinol Mouse Kit

Monipuolinen ja heti käyttövalmis pakkaus hiirten torjuntaan sisätiloissa. Pakkaus sisältää kaksi syöttiasemaa, kaksi hiirenloukkua ja 3 kpl houkutinsyöttejä.

 

Trinol Frap Block syöttiasemat:

Pakkauksessa on syöttiasemat hiirten torjuntaan sisätiloissa. Syöttiasemat sisältävät 25 g maittavaa palasyöttiä, joka kestää hyvin myös kosteissa tiloissa. Aseta syöttiasemat sellaisten paikkojen välittömään läheisyyteen, joissa on havaittu merkkejä jyrsijöistä. Harkitse muiden torjuntamenetelmien kuten loukkujen käyttöä, ennen kuin käytät jyrsijämyrkkyä.

Aseta syöttiasemat mahdollisimman etäälle elintarvikkeista, juomista ja eläinten rehuista sekä esineistä ja pinnoista, jotka ovat edellä mainittujen kanssa kosketuksissa.

Lue valmistetiedot ja kaikki muut valmisteen mukana tulevat ohjeet ennen valmisteen käyttämistä ja noudata niitä. Suojakäsineiden käyttö on suositeltavaa.

 

Trinol muovista ja teräksestä valmistetut hiirenloukut:

Muoviset hiirenloukut ovat helppokäyttöisiä ja hygieenisiä loukkuja, joihin on mahdollista kiinnittää ruokahoukuttimen lisäksi Trinolin myrkytön houkutinsyötti.

Aseta loukut tasaiselle alustalle ja viritä se painamalla loukun kaksoishaat alas, kunnes ne naksahtavat paikoilleen.

Sijoita loukut seinän viereen niin, että syötti on kohti seinää. Mikäli mahdollista, sijoita loukut piiloon esim. kaapin, lipaston tai uunin taakse.

Tyhjennä loukut koskematta saaliiksi jääneeseen hiireen. Loukut voidaan tarvittaessa huuhdella kuumalla vedellä. Kannattaa käyttää suojakäsineitä käsiteltäessä loukkuja, koska jyrsijät ovat herkkiä ihmisen tuoksuille.

 

Trinol Lure myrkyttömät houkutinsyötit:

Houkutinsyötit ovat teknisesti kehittyneitä myrkyttömiä houkutusaineita, jotka auttavat saamaan selville hiiri- ja/tai rottaongelmat.

Aseta houkutinsyötit pakkauksen mukana tulleisiin muovisiin hiirenloukkuihin. Houkuttimet toimivat jopa kolme kuukautta käyttöönoton jälkeen. Käytetyt houkutinsyötit voidaan hävittää kotitalousjätteen mukana.

 

Ominaisuudet:

  • Tehokas
  • Monipuolinen
  • Heti käyttövalmis
  • Sisäkäyttöön

Pakkauksen sisältö:

  • 2 kpl Trinol Frap Block syöttiasemaa
  • 2 kpl muovista hiirenloukkua
  • 3 kpl houkutinsyöttiä

Mitä muut ovat mieltä tuotteesta Trinol Mouse Kit

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Trinol Mouse Kit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *